Uit balans

Soms ben je even uit balans. Hoe fijn is het dan als er iemand is die naar je wil luisteren? Zonder oordeel maar met een frisse blik en veel geduld.

  • Jouw verhaal staat centraal.
  • Jouw gevoel staat centraal.
  • Jouw vraagstukken staan centraal.

Je kunt jouw uitdaging bespreken en je hoeft even geen rekening te houden met de gevoelens van betrokkenen. Je kunt ongegeneerd vertellen wat je voelt zonder dat je daar iemand mee kwetst. En vaak is dat al voldoende om de boel een beetje op een rijtje te zetten.

Je hebt een doel

Je hebt een doel, maar er is iets dat je tegenhoudt om dat doel te bereiken.
Wat is dat toch? Waarom voel jij blokkades die ervoor zorgen dat jij jouw doelen niet haalt? Het zijn immers je eigen doelen! Ik wil je helpen om te achterhalen waarom je niet vooruitkomt. Laten we samen aan de slag gaan om blokkades zichtbaar te krijgen en aan te pakken.

Gebrek aan zelfvertrouwen

Je weet wel dat je goed bent, precies zoals je bent, maar toch laat je je beperken door gebrek aan zelfvertrouwen. Ik help jonge mensen die hier allemaal mee te maken krijgen op hun weg naar volwassenheid. Problemen van tieners kunnen echt in de weg zitten tijdens deze groei.

Maar ook volwassenen worden geplaagd door gebrek aan zelfvertrouwen. Verstand en gevoel lopen vaak niet gelijk. Herken je dat? Hoe fijn is het om in je kracht te staan met je neus in de wind? Laat mij je helpen.

Grip op je leven

Ben je uit balans? Heb je het gevoel dat je de grip op je eigen leven kwijtraakt?  Ge je mee in de waan van de dag en je hebt niet meer het gevoel dat het je eigen keuzes zijn maar dat je vooral verplichtingen en verwachtingen moet nakomen? Laat mij je dan helpen.

Als Life Coach wil ik je graag helpen door je bewust te maken van je eigen gedrag. Als je bewust bent van de relaties die je aangaat met anderen en vooral ook met jezelf dan besef je dat je meer invloed hebt op jouw leven dan dat je nu ervaart. Als je bewust bent van jouw verleden en hoe dat verleden invloed heeft op je toekomst zul je zien dat je steeds dichter bij jezelf kunt komen.

Als jij openstaat en bereid bent dit proces met mij aan te gaan dan ga jij gegarandeerd weer grip krijgen op jouw leven en jouw toekomst. Jij krijgt weer volledig de regie terug.

Werkwijze

Ook al ben je uit balans, alle antwoorden zitten in jou. Ik ga je helpen om de antwoorden te krijgen waar jij naar op zoek bent. Dit doe ik door met je te praten en vragen te stellen die je aan het denken zetten. Het kan zijn dat ik je resultaten wil laten ervaren en daarvoor geef ik je soms opdrachten mee. Ik sta naast jou en laat je zien hoe het ook anders kan. Het is aan jou om te bepalen welke stappen je zet of niet wilt zetten. Jij bepaalt de richting die je wilt lopen op jouw levenspad.

Ons aanbod