Vitaal life coach

Vitaal Life Coach is onderdeel van de Vitaal Groep.

Wij willen dat jij gezond bent en je gezond voelt. Dat is ons doel.

Ieder is mens anders

Gezond voelen is voor ieder mens anders. De een vindt het heerlijk om te sporten en zich in het zweet te werken. De ander voelt zich ontspannen en flexibel door yogaoefeningen. Weer een ander heeft hulp nodig om wat kilootjes af te vallen. Maar mentale gezondheid is voor iedereen belangrijk.

Logische stap

Ik ben Sylvia Roerade. Ik heb verschillende opleidingen gedaan en in diverse functies gewerkt. Alles wat ik doe of heb gedaan heeft altijd te maken gehad met de gezondheid van de mens. Een goede gezondheid verbetert de kwaliteit van je leven. Vitaal helpt je graag om je lichamelijke en mentale gezondheid te verbeteren.

Steeds vaker merkte ik dat mensen naar me toe kwamen om hun verhaal kwijt te kunnen en om advies te krijgen. Ik heb een natuurlijke drang om mensen te helpen. Mezelf ontwikkelen en trainen als Life Coach was voor mij daarom een logisch gevolg.

Mentale gezondheid

Ik ben geen psycholoog of psychiater. Ik ga niet graven in je verleden en ik laat je geen situaties herbeleven. Ik help je met zaken waar je NU tegen aanloopt. Het leven speelt zich NU af. Niet in het verleden, niet in de toekomst maar het enige dat er is, is NU! Je mentale gezondheid is van groot belang om van NU een goed moment te maken.

Uitdagingen

Het leven geeft je uitdagingen. Het enige constante is verandering. Ook ik kreeg (en krijg) uitdagingen in relaties en gezondheid. Keer op keer werd (en word) ik geconfronteerd met situaties waar ik niet om heb gevraagd. Er is altijd een manier om met die uitdagingen om te gaan. Er wordt mij weleens gevraagd hoe ik zo positief kan blijven. Dat is mijn keuze! Op de uitdagingen die op mijn pad komen heb ik niet veel invloed, maar ik kan wel kiezen hoe ik daarmee om wil gaan.

Geluksgevoel

Veel mensen streven naar het ultieme geluksgevoel. Maar soms raak je door de uitdagingen die op je pad komen echt even uit balans. Het is dan prettig dat je met iemand kunt praten om inzichten te krijgen. Met iemand die geen oordeel heeft en waarbij jij tijdens je verhaal geen rekening hoeft te houden met gevoelens van anderen. Ik kijk met jou naar de uitdagingen die op jouw pad komen en samen zoeken we naar een manier hoe jij daarmee om kunt omgaan. Zodat deze uitdagingen je niet belemmeren om je gelukkig te voelen.

Jouw geluksgevoel wordt immers bepaald door de wijze waarop je met jouw uitdagingen omgaat.

Bekijk ons aanbod >

Meld je aan voor een gratis eerste gesprek